Barnlördag med Per Gustavsson om Prinsar & Prinsessor
  • 19 mars kl 00:00-00:00

Lördag 19 mars kl.11.00 -12.00

Välkommen alla barn (med vuxna) att lyssna och pyssla med Per.

En timme med fokus på Prinsar & Prinsessor !

Prinsar är djärva, starka och modiga. De vågar nästan allt! Men de gillar också att stanna hemma och ta det lugnt, och ganska ofta behöver de ta hjälp av prinsessor för att klara sig ur knipan.

När Per Gustavssons bok Så gör prinsessor släpptes första gången för nästan 20 år sedan slog den ner som en bomb i bilderbokslandskapet. Sedan dess har det kommit flera berättelser om både Prinsessan och hennes kompis Prinsen som vänder upp och ner på könsrollerna på sitt alldeles egna sätt. Nu har vi samlat fyra populära berättelser om Prinsen i en praktfull samlingsvolym!

Prinsessan älskar sina klackskor och sina rosa kläder. Hon gillar också sitt svärd, att spela hockey och att rädda prinsar.

I den här praktboken har vi samlat fyra fantastiska äventyr med Prinsessan. Häng med när Prinsessan fyller år, undersöker konstiga ljud från källaren, åker på vildmarksläger och så mycket mer!

Per Gustavsson är författare och illustratör med en rad böcker bakom sig. Hans prinsessböcker räknas i dag som moderna bilderboksklassiker och älskas av nya barn varje år.