Beställ ditt signerade ex. av Kristina Sandbergs bok: En ensam plats, samarbete med Cancerrehabfonden
  • 10 maj kl 00:00 - 16 maj kl 00:00

I ett samarbete med Cancerrehabfonden kan vi erbjuda dig att få köpa Kristina Sandbergs bok: En ensam plats  signerad för 189:- (och vi bjuder på porto om du vill ha boken skickad )

Kristina Sandbergs självbiografiska skildring av denna tid är en stark, djupt gripande och inträngande text. Den blickar också tillbaka på uppväxten i 1970-talets Sundsvall. På trådarna bakåt i släkten och allt som går förlorat när hon tillsammans med sin syster måste sälja det som också varit faderns föräldrahem. Men framför allt handlar det om hur cancersjukdomen placerar henne på en mycket ensam plats. Där andras bemötande och tystnader drabbar, där orden inte når fram.

Professionell rehabilitering efter cancerbehandling kan vara helt avgörande för att kunna komma tillbaka till livet igen, men det är inte självklart att vården erbjuder det. Därför finns CancerRehabFonden – en ideell förening som erbjuder kostnadsfria rehabiliteringsveckor och även möjlighet till digital rehab. Verksamheten är beroende av gåvor, trycket är stort och fler givare behövs. Endast 1 av 5 av deras deltagare har erbjudits rehab av den offentliga vården. Om du vill bidra till att fler ska få hjälp och stöd efter cancer, swisha valfritt belopp till 900 2064.

Läs intervju med Kristina :