Boksignering med Anna-Lena Stålnacke
  • 4 december kl 00:00-00:00

Lördagen 4 December kl. 13.00 – 14.00

Anna-Lena Stålnacke signerar sin nya bok Tant Gredelins Julbryderier.

Vivi har äntligen sin efterlängtade butikslokal, och Gamla stan fullkomligt pyser av julmys. Hon och Mick är nyförälskade, och vore det inte för det tunga villkoret så vore livet perfekt. Vivis hyresvärd vill att hon ska göra folk av hans bortskämda vuxna dotter, och klarar hon inte det så förlorar hon lokalen och är tillbaka på ruta ett.

En vintageväska på vift, djurrättsaktivister fulla av julilska, en frånvarande mamma som plötsligt lägger sig i sin dotters angelägenheter, kärlekstörstande pensionärer och ett luciatåg som Stockholm sent ska glömma gör att Julbryderierna svämmar över.

Samtidigt känner sig Vivi sviken av sin bästa vän och kompanjon, den raseribroderande Marika. De som skulle skapa så mycket nya fina minnen tillsammans. Är en fridfull jul i den lilla butiken på Själagårdsgatan möjlig?

Vivi försöker följa Ally-Alis motto: man måste försöka välja medvetet vad man vill minnas, för det är det liv man får.

Anna-Lena Stålnacke är författare till Tant Gredelins Vintage, en berättelse om vänskap och att våga börja om på nytt, med utgivning hösten 2020, samt Tant Gredelin på Turné utgiven våren 2021