Boksignering med Olof Lundh i Gamla Stan!
  • 3 oktober kl 00:00-00:00

Lördagen 3 oktober kl.12.00 – 15.00

________________________________________________________________________

Ta chansen att prata fotboll med Olof Lundh och få hans nya bok signerad!

Landslaget bakom kulisserna med Sveriges meste fotbollsjournalist!                                                             Sedan slutet av 1990- talet har Olof Lundh följt herrlandslaget och han har inte missat många träningspass eller matcher. Oavsett hur det går engagerar landslaget och kan försätta nationen i trans och väcka oerhörd ilska och besvikelse. Är det okej att spela träningsmatcher i Qatar? Varför ska kvinnor få mindre betalt än män för att dra på sig landslagströjan? Lundh tar med läsaren bakom kulisserna och förklara hur det går till att bevaka landslaget, om vad som skrivs och vad som väljs bort – och varför. Det här blir en rapport från pressläktaren och den mixade zonen där bilden av landslaget mejslas fram i en kamp om nyheter och kravet att nå ut till så många som möjligt

Olof Lundh, född 1966, är journalist på TV4, C More och Fotbollskanalen där han också bloggar och har en podcast. Han skriver även krönikor om idrott och affärer i Dagens Industri. Han utsågs till årets sportjournalist 2015 och tilldelades Per Wendel-priset som årets nyhetsjournalist 2016.

Olof Lundh har tidigare gett ut Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll (2016) och Allsvenskan enligt Lundh (2018) på Albert Bonniers förlag. Lundh är en trogen supporter till Leeds United och Landskrona Bois.