Boksignering med Tobias Söderlund & Stef Gaines, böcker för de yngre!
  • 24 juni kl 00:00-00:00

Torsdagen 24 juni kl.16.00 – 18.00

Kom och ladda upp med böcker för de yngre till midsommar, Tobias Söderlund och Illustratören Stef Gaines kommer signerar utanför bokhandeln, deras böcker om spökhunden Buster.

Mysteriet på kyrkogården

Ellens bror har blivit allvarligt sjuk. Därför är det nästan alltid Ellen som går ut med Buster, familjens toypudel. Under en av deras kvällspromenader får Buster upp ett spår på kyrkogården. Det leder fram till en grav. Ellen tror först inte det är sant, men det är något som dallrar i luften vid gravstenen. Och sedan blir två genomskinliga gestalter synliga …

Fler besök på kyrkogården väntar. Ellen har fått upp ögonen för någonting som hon bara måste nysta vidare i, tillsammans med Buster och bästa vännen Lorraine.

Tobias Söderlund är tillbaka med en ny serie för de yngre bokslukarna, som inte drar sig för att läsa om spöken och annat nervkittlande.

Tobias Söderlund, född 1989, bor i Stockholm och arbetar som journalist. Han debuterade med Prästgårdens hemlighet 2019. Den följdes upp av Ljusklotets mysterium och Slottsruinens hemlighet. Spökhunden Buster är en ny skräckserie för 6-9-åringarna.

Prästgårdens hemlighet och Ljusklotets mysterium blev nominerade till Crimetime Award Årets barndeckare 2020, med motiveringen: