Boksignering & samtal: Jesper Rönndahl
  • 7 december kl 00:00-00:00

Om hur kommer det vara att leva i framtiden?

Tisdagen den 7 december kl 17:30 är du välkommen när Jesper Rönndahl på sitt oefterhärmliga vis berättar om hans bok Framtiden: en illustrerad guide.

Där många tidigare har misslyckats är det skönt att Jesper äntligen har lyckats: nämligen med att förutspå exakt hur framtiden kommer att bli.

– Om någon som levde för 300 år sedan hade kunnat se hur vi lever idag hade hen skrattat åt nästan allt vi gör. Så uppenbarligen krävs det en komiker för att komma på hur framtiden blir. Du kommer tycka att boken är rolig nu, men om trehundra år kommer den att ses mer som ett lexikon, säger Jesper Rönndahl.

Från Gamla stans bokhandelsscen inviger Rikets främste futurist dig om allt som är värt att veta om kommande levnadsförhållanden.

Kom i god tid! Begränsat antal platser.

NÄR // Tisdagen den 7 december, kl 17:30-18:30.
VAR // Gamla stans bokhandel, Stora Nygatan 7.

OM BOKEN
Framtiden: en illustrerad guide ger oumbärlig kunskap på en mängd områden – från framtidens teknik till framtidens sociala liv med inverterade hundar som sällskap. Som titeln antyder har Jesper även illustrerat boken. Detta är den enda guide till framtiden du behöver!

OM JESPER RÖNNDAHL
Jesper är radio-, tv- och ståuppkomiker och kan numera även titulera sig författare. Han har gjort flerfaldigt prisbelönta vetenskapshumorradioprogrammet* Institutet (P3). Vann På spåret tillsammans med Elisabet Höglund 2015 och 2016. Annars gillar han att laga mat, dricka öl, springa, och ta reda på vetenskapliga fakta.

* tips: detta ord ger många poäng i alfapet.