Boksignering utomhus med Kicki Sehlstedt – aktuell med Bara ett offer
  • 20 maj kl 00:00-00:00

Torsdag 20 maj kl.16.00 – 18.00

 

Boksignering utomhus med Kicki Sehlstedt – aktuell med Bara ett offer

 

Välkommen till Gamla Stans Bokhandel och fira tillsammans med författaren Kicki Sehlstedt som signerar sin nya bok Bara ett offer.

 

Bara ett offer är den tredje delen i Kicki Sehlstedts hyllade Probono-serie om den färgstarka kriminologen Kajan Berglund och den grävande journalisten Aida Svantesson. Bara ett offer är en aktuell kriminalroman om metoo och det rättslösa skuggsamhälle som många lever i mitt ibland oss. Ett anonymt Instagram-konto pekar ut en politiker som våldtäktsman. När han en tid senare hittas död, hängd i ett träd på Yasuragi utanför Stockholm, börjar Aida och Kajan gräva i fallet. Har han tagit självmord eller är han mördad?

 

I en annan del av Stockholm utsätts en kvinna för ett övergrepp som aldrig kommer anmälas eller berättas om under hashtag Metoo. Hon är en av alla de människor som lever i ett rättslöst skuggsamhälle mitt ibland oss.

 

Kicki Sehlstedt är journalist och utbildad kriminolog. Hon arbetade i många år som nyhetschef på Aftonbladet och har senast jobbat som producent för tv-programmet Brottscentralen och dokumentärserien Svenska fall.

Har du inte möjlighet att komma förbi bokhandeln och köpa ett signerat exemplar av boken så skickar vi gärna boken för portokostnad 39:- , Boken har specialpris 199:-