Bubbelhoppa – en metod för att förstå andra (och sig själv)
  • 10 oktober kl 07:30-09:00, Studio SN7

Handelsforskaren Emma Stenström vurmar för olikheter som berikar. I en inspirerande föreläsning berättar hon om de fördelar som kommer av att lämna komfortzonen och medvetet skifta perspektiv baserat på succéboken ”Bubbelhoppa – en metod för att förstå andra” som kom ut i mars 2023. Bubbelhoppning är en livsstil – men också en konkret metodik för att aktivera sin nyfikenhet och bättre förstå oliktänkande. Viktigare än någonsin i vår allt mer polariserade värld, men också ett praktiskt verktyg i det dagliga, inte alltid helt friktionsfria samspelet med kollegor och kunder.

Emma Stenström är docent i företagsekonomi på Handelshögskolan i Stockholm med särskilt intresse för kreativa organisationer, kopplingen mellan kultur och ekonomi samt hållbarhet. Som föreläsare uppskattas hon för sina oväntade grepp, djupa kunskaper och sin pedagogiska skicklighet.

Föreläsningen ingår i serien Morning Talks by Volante, men ges som ett frukostforum exklusivt för dig som arbetar som VD-Assistent/Executive Assistant eller liknande i samarbete med Executive Effetct.