Exklusivt föredrag och bildvisning: “Bevingad intelligens”
  • 17 april kl 00:00-00:00

Vilket slags intelligens gör att en fågel kan hitta vägen till en plats tusentals kilometer bort, där den aldrig varit förut? Eller med precision härma sångerna från hundratals andra arter? Eller komma ihåg exakt var den gömt sina frön, flera månader tidigare?

Författaren Jennifer Ackerman (USA) kommer för att berätta om sin nya bok ”Bevingad intelligens”, där hon reder ut svaren på dessa frågor och många fler. Hon har träffat forskare och besökt fåglar i såväl Nya Kaledonien som i sin egen trädgård, och berättar om de allra senaste rönen om kråkor, duvor, sparvar och många fler.

Föredraget är cirka 50 minuter långt och illustreras av fantastiska bilder av arter och miljöer. Jennifer Ackerman är vetenskapsjournalist och medverkar regelbundet ibland annat National Geographic och New York Times.

Insläpp från kl 17.30. Föredraget börjar kl 18.

BOKA BILJETTEN HÄR: https://www.ticketmaster.se/event/505941

OBS! Endast 50 platser. Reservera din biljett via Ticketmaster. Evenemanget är gratis men vi har en no-show-avgift om 150 kr. Då vi har begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Om ni anmäler er och inte kan komma, gör ett återköp eller meddela Volante så att nästa person i kön kan få din biljett.

Kontakt
press@volante.se

Varmt välkommen!