Platsen för samtidens bästa berättelser och smartaste idéer

I ett 1700-talshus i Gamla stan, med stadens flanörer utanför de stora fönstren, hittar du en av Stockholms mest spännande möteslokaler. Studio SN7 bjuder på ett handmålat glastak från 1800-talet i kombination med en djärvt färgsatt inredning i syrenlila, rött och gult. Det skapar en dynamisk atmosfär och bidrar till känslan av att allt kan hända! Vägg i vägg ligger omtyckta Gamla stans bokhandel med noga utvalt sortiment och personlig service. Ett ständigt flöde av aktuella författare och kulturpersoner rör sig mellan lokalerna.

Studio SN7 är en samtalsscen och idéstudio med en både bred och spetsig verksamhet av evenemang, konferenser och kreativa seminarieprogram. Det är en mötesplats för bokälskare, poddfantaster, författare, kunskapsivrare, konstnärer, kulturskapare, forskare och företagsledare – ett nav för samtidens bästa berättelser och smartaste idéer. Viljan att experimentera, utmana och förmedla oväntade perspektiv är central.

Låt Studio SN7 lyfta ditt evenemang
Det går att hyra Studio SN7 för ett möte eller event. Men du kan också anlita oss som en komplett idéstudio, som hjälper till med att skapa programinnehåll och/eller konceptutveckling.Vi bidrar gärna med vår expertis och vårt kontaktnät. Vi har gjort flera spännande samarbeten och uppskattar partners som vill pröva nya grepp och tillsammans med oss göra världen till en klokare och roligare plats.

Programverksamhet pågår både dagtid och kvällar, alla dagar i veckan. Med stöd från Kulturrådet.

Välkommen att kontakta oss för samarbeten och mer information!