Författarsamtal med Karin Hägglund om sårbarhet och sorg
  • 28 januari kl 00:00-00:00

Tisdagen 28 januari kl:16.00

______________________________________________________________________

 

Modet att möta alla sina känslor: Om sårbarhet och sorg. En författarträff med Karin Hägglund

 

Hon påminde sig själv ständigt om en sak under det första året efter maken gått bort: Jag behöver alla mina känslor för att klara det här: Sorgen, skratten och allt däremellan. Jag kan inte stänga av en del. Då blir allt avstängt. 

 

Boken Så skilde döden oss åt är Karin Hägglunds debut som författare. Det är en självupplevd historia som tar med läsaren in i utmaningen att söka mening och energi i en tid av kris. Karin är f.d. elitidrottare och landslagsutövare i karate, flerfaldig svensk och nordisk mästare och har tävlat på både EM och VM. Hon har även varit assisterande förbundskapten för svenska karatelandslaget. 

 

För drygt fem år sedan, när Karin var 33 år och fortfarande tävlingsaktiv, förlorade hon mannen hon var gift med i cancer. På ett naket och direkt sätt berättar Karin om tiden med sjukdomen och om det första året efter makens död. Det här är en bok sprängfylld av starka känslor kring en av vår tids vanligaste folksjukdomar – cancer – och hur den sliter sönder tillvaron. Men också om vägen genom sorgen till ett liv fyllt av mening och energi igen.

 

Varmt välkommen att lyssna till Karin berätta om sin historia och skrivprocess med möjlighet att ställa frågor och samtala. Start kl. 16.00. Därefter signering och bokförsäljning.