Författarsamtal med Svante Weyler om Böckerna
  • 16 maj kl 00:00-00:00, Gamla stans bokhandel

Gå med i Svante Weylers egen bokcirkel i höst! Startskottet går av stapeln 11 maj klockan 17 under samtalsfestivalen Wordstock i Gamla stans bokhandel, Stora Nygatan 7, då cirkeln presenteras mer ingående. Det går också bra att hoppa på direkt i augusti.“Jag har varit på väg framåt i hela mitt liv, ofta på jakt efter nya böcker, nya författare. Inget konstigt med det, det var mitt jobb, mitt liv. Nu har jag gjort tvärtom, vänt mig om, sett bakåt, läst om de böcker jag tror har påverkat mig mest, de som fått mig att förstå hur världen fungerar, vem jag själv är. Min historia med böckerna, helt enkelt.
I den här serien föreläsningar med samtal har jag valt ut fem av de böckerna. De är så bra att jag gärna läser dem en gång till, tillsammans med er!”Svante Weyler, fd journalist, fd förläggare, numer författare.