Internationellt författarbesök av Lisa Taddeo
  • 22 oktober kl 00:00-00:00

Lisa Taddeo och hennes bok Tre kvinnor har redan hyllats i USA och England. Nu kommer hon till Sverige! I Gamla stans bokhandel samtalar hon med sin svenska förläggare Elin Sennerö Kaunitz.

GRATIS INTRÄDE men OSA KRÄVS. Det finns 60 platser och för att säkra en OSA till info@atlantisbok.se

Lina lever i ett kärlekslöst äktenskap men har inte råd att skilja sig. Sloane är gift med en man som gillar att se henne ha sex med andra män. Maggie inleder ett förhållande med sin high school-lärare.

I åtta år har Lisa Taddeo levt med dessa kvinnor. Hon har följt med i deras vardag, tillbringat tusentals timmar med dem och pratat, mejlat, messat om vad som rör sig i deras liv. Resultatet är en uppslukande bok om kvinnors lust och längtan. Om vilja och väntan, om vad vi ställer upp på mot vår vilja, om det vi inte vågar erkänna att vi vill.

“Det är ett fantastiskt, nästan maniskt, journalistiskt arbete, som har resulterat i en oupphörligt fascinerande bok.” – Filter

“Strålande vackert och poetiskt om det riktiga livet, om kvinnors lust och begär bortom stela normer och fasader, om såren och styrkan och om modet som krävs för att vilja bli fri. Uppriktigheten i den här boken är inget mindre än en upprorshandling!” – Aase Berg