Kejsaren är naken LIVE: Åsa Moberg – samtal om Har vi råd med männen & andra texter
  • 16 november kl 18:00-19:00, Stora Nygatan 7

Välkomna till releasesamtal med författaren Åsa Moberg om hennes nya bok Har vi råd med männen & andra texter (Natur & Kultur). Här samlas texter från Mobergs många år som skribent och som rymmer återkommande teman som kvinnokamp, kärnkraft och psykiatri.

Samtalet börjar 18.00, med efterföljande releasemingel! Eventet är ett samarbete med Natur & Kultur och därmed gratis, först till kvarn gäller.

Anmälningslänk

Om boken Har vi råd med männen & andra texter
Boken samlar texter från Åsa Mobergs långa karriär som skribent och författare. Under teman som samhälle & välfärd, kvinnor & män, miljö & energi och personligt & privat får vi följa politiska, personliga och existentiella funderingar som sträcker sig från Åsa Mobergs tid som krönikör på Aftonbladet revolutionsåret 1968 och framåt.

Kultur- och samhällspodden Kejsaren är naken kommer under hösten 2022 att flytta in på Stora Nygatan 7 i ett samarbete där det litterära samtalet står i fokus. Det kommer att bjudas på författarsamtal inför livepublik som avslutas med mingel, fortsatta samtal och förhoppningsvis nya bekantskaper! Författarnas nyutkomna böcker finns att köpa till specialpris under kvällen.

Kommande samtal:
December
Tone Schunnesson, Tone Tur o Retur (Norstedts)