INSTÄLLT – Möt Herdis Molinder, mina första 94 år!
  • 30 mars kl 00:00-00:00

Måndagen 30 mars kl.18.00-19.00      Tyvärr inställt!

________________________________________________________________                                                                                                  Herdis Molinder är farmaceut och efter en lång karriär inom läkemedelsindustrin doktorerade hon i medicinsk vetenskap. Hon bor i Stockholm och delar sin tid mellan familjen och sina kulturella och vetenskapliga intressen

Perspektiv på livet!

Jag gömmer inte och glömmer inte hur gammal jag är, men jag vill inte identifieras med min ålder när ett biträde i affären säger att jag är duktig för att jag betalar med Swish, tar jag det som en förolämpning i stället för en vänlig het. Jag vill bli behandlad som en medmänniska, inte som en gammal tant.

Herdis Molinder har skrivit hela sitt liv men det är först nu, vid 94 års ålder, som hon debuterar med en bok fylld av underfundiga och roliga betraktelser över livet. Med ett långt livs erfarenhet och glimten i ögat tar sig Herdis an olika ämnen, högt som lågt, exempelvis kärleken, ondskan, ånger, när kriget kom, hejda förfallet, det var bättre förr, och det är bättre nu.