Psykologiska knep att undvika under Black Friday – morgonföreläsning
  • 28 november kl 00:00-00:00

Psykologiska knep att undvika under Black Friday

Den 29/11 är det åter igen dags för årets shoppinghögtid. Trots att vi alla säger att vi är trötta på Black Friday, att vi inte går på knepen längre och att detta grepp skadar företags trovärdighet kommer vi sannolikt att återigen se ett försäljningsrekord.

Så varför är det så många som greppar efter kortet under denna påhittade högtid? Och kan vi göra något som stävjar denna typ av shoppingbeteenden? För visst vore det en bra idé?

Morgonen den 28/11 bjuder vi in till en morgonkaffe tillsammans med psykologen och författaren Niklas Laninge. Niklas har skrivit två böcker om att använda psykologi för att påverka beteenden (Beteendedesign och Digitala Beteenden) samt en bok som hjälper dig att genomskåda exakt samma psykologi (Beslutsfällan).

Klockan 8:15 håller Niklas en kort dragning där han berättar om de fem psykologiska knepen du och dina vänner kommer att utsättas för under Black Friday. Även om just du kommer att se igenom denna psykologi så kan du hjälpa andra att inte fastna för Black Friday-psykologin.

Det praktiska:
Var: Gamla Stans bokhandel
När: Torsdagen den 28:e november. Dörrarna öppnar kl 8:00, 8:15 föreläsning, 8:45 frågor från publiken, 9:00 klart slut

Vi bjuder på kaffe och te, böcker finns att köpa