Releaseseminarium med Angela Saini och Aida Hadzialic
  • 19 april kl 00:00-00:00

Förlaget Fri tanke håller release hos oss i bokhandeln!

Välkommen att träffa och lyssna på Angela Saini, författare av Fri tankes senaste bok “Underlägsen – Den misslyckade vetenskapen om kvinnan”, och Aida Hadzialic, entreprenör och tidigare gymnasie- och kunskapslyftsminister.
I “Underlägsen”, sammanställer Angela Saini vetenskapens gräsliga missförstånd gällande kvinnan, och avslöjar hur vi fortfarande lever med arvet från århundraden av exkludering och fördomar. Underlägsen utforskar könskrigen inom biologin, psykologin och antropologin och lyfter fram den nya forskningen som börjar kasta nytt ljus på kvinnans hjärna, kropp och roll i den mänskliga evolutionen.

Angela Saini ger först en kort föreläsning och sedan samtalar hon om boken tillsammans med Aida Hadzialic. Efter det bjudes publiken in till frågor och diskussion. Sainis bok kommer att finnas att köpa till superpris och det bjuds på vin och tilltugg.

Missa inte det!

Arrangeras av Fri Tanke förlag i samarbete med Gamla stans bokhandel.

Anmäl dig gärna här: https://www.eventbrite.com/e/releaseseminarium-med-angela-saini-och-aida-hadzialic-tickets-45101690370?aff=es2

Angela Saini är brittisk journalist, programledare och författare. Hon har publicerats i Science, Wired, The Guardian och New Scientist och är en flitigt anlitad programledare i BBC radio.