Robin Teigland – Vid teknologiernas forskningsfront!
  • 22 november kl 07:30-09:00, Studio SN7
  • Boka

Morgondagens teknik och affärsmodeller för framtidens ledare

All ny teknik innebär nya förutsättningar och många möjligheter: Robin Teigland tar oss längst fram i den utvecklingen. De grundläggande antagandena om värdeskapande i samhället utmanas och förvandlas. Robin Teigland, professor i strategi och digitalisering vid Chalmers Tekniska Högskola, delar med sig av sina insikter om hur digitalisering och ny teknik förändrar affärsvärlden.

Robin tar upp och beskriver:

Vad du får med dig:

Program:

Om Robin Teigland: Robin Teigland är professor i strategi och digitalisering vid Chalmers Tekniska Högskola, ledamot i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien och en tankeledare inom hur olika teknologier kan driva cirkulära affärsmodeller, entreprenörskap och innovation. Hon har upprepade gånger rankats som en av Sveriges mest inflytelserika kvinnor inom tech och är en efterfrågad talare världen över. Du kan läsa mer om Robin här


Morning Talks by Volante Morning Talks är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta forskare och experter. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe. Föreläsningarna är öppna för dig som anlitar talare professionellt samt press och media.

Morning Talks: Stor kunskap, kompakt format.