Studio SN7 : Sakerna vi såg – vem är det som bestämmer vår världsbild?
  • 20 mars kl 18:00-19:00, Stora Nygatan 7

Välkomna till Studio SN7 med temat “Vem är det som bestämmer vår världsbild?” utifrån boken Sakerna vi såg av den nederländska författaren Hanna Bervoets.

Kvällen inleds med ett kortare boksamtal som leds av Tobias Nielsén, VD Volante. Därefter ansluter Essy Klingberg, journalist, Irena Pozar, chefredaktör Veckorevyn och Brit Stakston, mediestrateg för att ge sin spaningar på hur boken kan förstås utifrån aktuella samhällstrender.

Sakerna vi såg av Hanna Bervoets är en skrämmande, kraftfull och gripande berättelse om vem eller vad som bestämmer vår världsbild. Genom att undersöka den toxiska världen av innehållsmoderering tvingar romanen oss att fråga: Vad är rätt? Vad är verkligt? Vad är normalt? Och vem får bestämma?
Bervoets är en av de mest hyllade nederländska författarna i sin generation. Mer info om boken här.

Biljettpris: 100kr. I priset ingår dryck och mingel om så önskas. Begränsat antal platser, så köp i tid om du vill vara säker på din plats.

Studio SN7 – samtalsserien där du får insikt i de viktigaste samtidsfenomenen just nu. Från vår scen och idéstudio i Gamla Stan tar ledande experter, kulturdebattörer, forskare och författare pulsen på olika kulturuttryck och samhällstrender som formar världen vi lever i.