Varför är det inte lätt att äta rätt?
  • 13 maj kl 12:45-13:20, Stora Nygatan 7

Ett lustfyllt samtal om roller och ansvar i den nödvändiga omställningen av det globala matsystemet. Ett system som är en del av oss alla, då vi alla delar behovet av mat – men som idag påverkar människor, djur och natur negativt vad avser hälsa och hållbarhet. Möt Johannes Cullberg, serieentreprenör, hälsoprofil och hälsocoach med 20 års erfarenhet från dagligvaruhandeln och Olga Grönvall Lund, grundare av Reformaten, en rörelse som verkar för att påskynda en forskningsbaserad omställning av matsystemet när de resonerar kring frågan om vad det innebär att äta “rätt”  – och hur vi gör vi det lätt att äta rätt.

Deltagare:
Johannes Cullberg, serieentreprenör och hälsoprofil med över 100k följare på Instagram. Han har samlat in nära 200 MSEK för sina projekt, utmanat oligopolet på den svenska dagligvarumarknaden genom Paradiset och utbildar svenskar inom hälsa och hållbarhet.
Olga Grönvall Lund, grundare av Reformaten, en organisation som arbetar för att förändra det globala matsystemet. Hon föreläser om hur vi kan förbättra klimatet, miljön & folkhälsan genom maten. Hon har varit nominerad till flera priser, bland annat WWF-priset Årets miljöhjälte.

Arrangör: Reformaten och Volante

Eventet är kostnadsfritt, först till kvarn gäller!