Simon Elvnäs – Det effektfulla ledarskapet
  • 20 september kl 07:30-09:00, Studio SN7
  • 120 kr
  • Boka

Morning Talks: Stor kunskap, kompakt format

DEN EFFEKTFULLA LEDAREN ÄR MEDVETEN OM SIN PÅVERKAN

En kolibri gör 80 vingslag per sekund, en svala gör bara fem.
Så vem är bäst på att flyga?
Den som flaxar mest eller den som får ut störst effekt av varje vingslag?

Simon Elvnäs är forskaren som dokumenterat fler än 500 ledare när de utövar sitt ledarskap och analyserat vilka beteenden som faktiskt ger effekt: Det effektfulla ledarskapet. I denna frukostföreläsning visar Simon vad ditt ledarskap ska innehålla och hur du som ledare behöver göra för att medarbetare självständigt ska utföra sina arbetsuppgifter i linje med verksamhetens mål. Dessutom förklarar han varför chefer och ledare måste lära sig skilja på vad som är effektivt och vad som ger effekt.

Det här får du med dig:

Om Simon Elvnäs: Han forskar vid KTH där han driver det uppmärksammade forskningsprojektet om Effektfullt ledarskap: Det faktiska beteendet hos ledare och chefer. Han är också författare till boken Effektfull och en mycket populär föreläsare. Läs mer om Simon Elvnäs här.

Upplägg:

7:30-8:00 frukost
8:00-8:45 föreläsning och Q&A
8:45-9:00 boksignering och mingel


Morning Talks är en serie frukostföreläsningar med några av Sveriges mest intressanta forskare och experter. Föreläsningarna arrangeras av Volante och är öppna för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Frukostmacka och kaffe/te ingår.