Tygla superkraften – så skapar du en hållbar AI-driven organisation
  • 24 november kl 07:30-09:00, Studio SN7
  • Boka din plats
  • Boka

Tänk dig att du inte längre är begränsad av dina sinnen och medfödda förmågor. Att du i varje läge kan förutse konsekvenserna av handlingar och beslut, förstå sannolikheten för att händelser ska slå in och att allt som sagts, skrivits eller rent av tänkts är sökbart. Att du kan designa produkter på nolltid, ta fram strategier med en knapptryckning och att allt smartare AI-assistenter i varje skede lotsar dig och dina medarbetare till det bästa beslutet.

Det senaste året har AI gjort sitt intåg i våra liv, privat och professionellt. Det vi ser nu är början på den största förändringen i mänsklighetens historia, större än alla tidigare industriella revolutioner. När den artificiella intelligensen närmar sig – och i många fall övertrumfar – den mänskliga förändras våra samhällen, företag och organisationer i grunden. Hur ska ledare tygla superkraften och driva den nödvändiga förändring som krävs för att skapa en hållbar AI-driven organisation?

Sara Öhrvall är en av Sveriges främsta experter på digital utveckling och har länge drivit frågor om digitalisering, innovation och affärsutveckling i svenskt näringsliv. Hon har haft ledningspositioner på bland annat Volvo, Bonnier, SEB och Axel Johnson och sitter i flera styrelser, bland annat Investor och SNS. Hon är också en uppskattad föreläsare och skribent och kolumnist i Dagens Industri. År 2020 kom hennes bok “Ditt framtida liv – hur ny teknik revolutionerar människan och gör oss starkare, smartare och vänligare”.

I denna frukostföreläsning vänder hon blicken mot det nya arbetslivet och visar hur företag och organisationer förändras än en gång,  ännu snabbare och mer radikalt med intåget av AI. Hur ledarskapet och vår förmåga att styra, effektivisera och innovera ställs inför helt nya utmaningar. Vilka nya kompetenser som kommer att krävas. Och hur vi kommer att få ompröva vad det innebär att vara människa i samspelet med de hyperintelligenta maskinerna.

Det här får du med dig:

Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta berättare och talare. Föreläsningsserien är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.
Det är kostnadsfritt att delta, men vi tillämpar en no show-avgift 500 kr vid utebliven närvaro.

Information om bokning kommer inom kort!