Skriv bättre och snabbare med hjälp av AI – Bli en kentaur!
  • 12 april kl 09:00-14:00, Studio SN7
  • Boka
  • 4800 kr
  • Boka

“Kursen gav en bra överblick och praktiska verktyg för att effektivt använda AI i arbetet. Tack vare upplägget lärde jag mig inte bara att använda AI-verktyg utan anpassa det till mitt arbete och uppgifter, vilket jag börjat använda i min vardag. Väldigt bra kurs om man vill praktiskt lära dig använda AI och förstå dess möjligheter”
– Cassandra Lundgren, Communications Manager, Rud Pedersen

“En dag att minnas, en av dom där som inte bara “nudgar” lätt utan faktiskt knuffar livet in i en ny fas.”
– Erik Erlandsson, Solution manager, VideOnet AB

 

Det här är en praktiskt inriktad kurs för dig som vill komma igång med ChatGPT och liknande AI-verktyg. Du får också skapa en egen AI-assistent. Få platser, så boka din plats redan nu för att säkra din medverkan. 

När du använder AI på rätt sätt kommer du att både tänka, skriva och kommunicera bättre och snabbare. Generativ AI, som ChatGPT, kan förvandla dig till en kentaur, med förmågor som möjliggörs i mötet människa/maskin. Arbetsmässigt får du ett försprång när du tillägnar dig den nya tekniken.

Innehåll

En praktiskt inriktad kurs för dig som vill komma igång med att använda ChatGPT och liknande AI-hjälpmedel.

Du får:

Bland de mest uppskattade kursmomenten är att få göra en egen AI-bot, en skräddarsydd assistent som kan börja jobba direkt. Utan tidigare erfarenhet har kursdeltagare skapat assistenter med vitt skilda uppgifter. Några exempel:

Upplägg

Fredag 12 april kl. 9.00-14.00, lunch 12.00-13.00

Begränsat antal deltagare.

En inledande genomgång följs av praktiska övningar med främst Chat-GPT och diskussioner kring hur och till vad vi kan använda AI i det dagliga arbetet. Vi arbetar praktiskt med olika exempel, och du lär dig göra en egen AI-bot anpassad efter dina behov.

Målgrupp

Kursen riktar sig främst till dig som skriver mycket i jobbet. Allt från rapporter till nyhetsbrev eller text för sociala medier. Du kommer att lära dig hur du skriver snabbare, med högre kvalité, på olika sätt för olika syften och sammanhang.

Förkunskaper

Du behöver inte några förkunskaper. Främst vänder den sig till dig som behöver skriva mycket i arbetet.

Kursmaterial

I kursavgiften ingår den nyutkomna boken Kentaurens fördel. Den fungerar som en praktisk guide du har hjälp av i vardagen efter kursens slut. Boken har en helt unik AI-funktion, som gör att du kan chatta med boken om dess innehåll. Den kan förklara på andra sätt, påminna om det du gått igenom tidigare och visa på sammanhang. Du har med dig din egen laptop.

Om kursledaren

Mathias Sundin är chefredaktör för Warp News, där han skriver om teknik, vetenskap och mänskliga framsteg. Han har skapat WALL-Y, en supersmart AI-bot som skriver nyheter och krönikor. Tillsammans har de skrivit AI-boken Kentaurens fördel. Det är den första bok där en AI-bot, med namn och personlighet, är medförfattare. Mathias är utbildad lärare och utvecklar AI-tjänster för skolan. Han är tidigare kommunalråd och riksdagsledamot och har grundat fyra startups. Han ingår också i regeringens nyinsatta AI-kommission.

Plats

Kursen hålls i Studio SN7 på Stora Nygatan 7 i Gamla Stan i Stockholm.

Anmälan

Anmälan är bindande. Kursavgift 4 800 kr exkl. moms faktureras vid anmälan.