Boksignering med Adiba Barney! Utomhus såklart!
  • 22 maj kl 00:00-00:00
Den 22 maj besöker författaren Adiba Barney Gamla stans bokhandel.
Den 19:e maj släpps boken När livet ger dig kaktusar, gör margaritas! Detta firar vi med att på lördagen den 22:e maj anordna en signering tillsammans med Gamla stans bokhandel. Från kl 12 finns Adiba på plats för att signera böcker.
Om boken:
Svenska Adiba Barney hade flyttat till USA, blivit VD i Silicon Valley och träffat den stora kärleken. Nu återstod bara att bli mamma. Istället fick hon dödsdomen spridd bröstcancer. När livet ger dig kaktusar, gör margaritas! handlar om ett spektakulärt liv, att få barn mot alla odds och om att aldrig bli bitter.
Att uppleva kriget i Libanon som barn, fly landet på en smugglares båt, att vara invandrare i Sverige och kämpa för sin självständighet som kvinna både mot patriarkatet och den syrianska hederskulturen. Detta är starten på denna inspirerande berättelse. Men det är långt ifrån slutet. Adiba överlevde bröstcancer två gånger innan 30-årsåldern och fick sin dödsdom, spridd bröstcancer när hon fyllde 37 år. Trots det har hon hunnit ha ett händelserikt och mestadels roligt liv. Efter att ha jobbat i över ett decennium med tech- och startupbranschen i Stockholm åkte hon på svenskt diplomatpass till USA och fick en framgångsrik karriär som VD i Silicon Valley. Där träffade hon också sin andra make Kris. Under hela sitt vuxna liv längtade hon intensivt efter barn, så för några år sedan fattade hon beslutet att bli mamma via surrogatmödraskap.
När livet ger dig kaktusar, gör margaritas! handlar om glädje, sorg, passion och att leva som att det inte finns en morgondag.
OBS
Signeringen sker utomhus och enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer.
Stanna hemma vid symptom och håll avstånd!