Boksignering med Malin Thunberg Schunke utomhus
  • 9 juni kl 00:00-00:00

Onsdag 9 juni kl.12.00

Malin Thunberg Schunke gör ett snabbt Sverigebesök i samband med boksläpp ! Kom och få din bok signerad.

Aktuell bok: Bara ett spel

Bara ett spel är den tredje fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet. Det här en roman om makt, svek och girighet i en värld där brottslingar bara har en regel: att det inte finns någon regel.                                                                                                       Om författaren: Jag heter Malin Thunberg Schunke och är docent i straffrätt vid Uppsala universitet. Så länge som jag kan minnas har jag älskat böcker. Särskilt sådana om brott och straff, och det var ett självklart val efter examen att bli åklagare. Men ett års tjänstledighet från mitt jobb i Stockholm för studier i internationell straffrätt vid King’s College i London förändrade mitt liv. Först blev jag fascinerad av hur den nationellt präglade straffrätten höll på att globaliseras. Sedan blev jag än mer fascinerad av en tysk studiekollega. Resultatet blev att jag bosatte mig i Hannover, fick tre barn och skrev en doktorsavhandling om gränsöverskridande brottsutredningar inom EU