Catpower! Kattens läkande kraft
  • 25 april kl 17:00-19:00, Gamla stans bokhandel

En kväll för alla kattälskare tillsammans med Carina Nunstedt & Ulrica Norberg! Hör dem berätta allt om Catpower och kattens läkande kraft.

Carina Nunstedt är förläggare, producent för podden Hälsorevolutionen, tidigare chefredaktör och magasinsentreprenör samt författare till bland annat boken 12 steg till ett skönare mammaliv och Lyckan i det lilla som Carina skrev tillsammans med Ernst Kirchsteiger.

Hon bor i Stockholm tillsammans med sina två söner och två katter. Hon växte upp med katter men fick stänga kattdörren då hennes man Anders var allergisk. Men efter en längre tid av svår sjukdom i familjen kände de att något saknades. De sibiriska katterna Mia och Magnum flyttade in och spred kärlek och värme när de behöves som allra mest.

Ulrica Norberg är bästsäljande författare, journalist och filmvetare som länge intresserat sig för personlig utveckling, hälsa, djur och natur. Hon är en uppskattad föreläsare, andningscoach, yoga och meditationslärare som har utbildat hundratals yogalärare runtom i världen. Kärleken till katt kom tidigt och hon växte upp med katt i familjen. I vuxen ålder fortsätter katter att inspirera henne till ökad återhämtning, lugn, lek och kreativitet. Ulrica bor i Stockholm tillsammans med man, två barn, två katter och en hund.

Ulrica är en av de första i Sverige som startade en mer personlig träning i yoga och leder workshops, utbildningar och retreats för att fördjupa sin kunskap och fortsätta sina studier av yoga, sig själv och sin omvärld.