Releasefest för Björn af Kleens nya bok “Amerikaner”
  • 5 april kl 00:00-00:00

Den 5/4 är du varmt välkommen till oss för att lyssna på Björn af Kleen. Hör Björn berätta om sin fängslande intressanta bok Amerikaner. Trump talar, och vi lyssnar. Andäktiga – redo att förfasas, förskräckas, bli förbannade. Om vi i Sverige är under denna hypnos, hur ska det då inte vara för hans landsmän?

Björn af Kleen slog igenom med Jorden de ärvde, en bok om den svenska adeln, som sen följdes av Lucke & Lull, den svenska borgarklassen skildrad genom familjen Bonnier. Sedan hösten 2017 rapporterar han i DN från USA.

Boken kommer att ha ett kanonpris för kvällen, och självklart ser vi till att du får ditt exemplar signerat.

 

Mer om Amerikaner

Trump talar, och vi lyssnar. Andäktiga – redo att förfasas, förskräckas, bli förbannade. Om vi i Sverige är under denna hypnos, hur ska det då inte vara för hans landsmän?

Björn af Kleen, Dagens Nyheters korrespondent i Washington, har talat med amerikaner. Med Maggie Haberman, stjärnjournalist på New York Times med uppdrag att följa Trumps varje steg. Med Steve Bannon, mannen som vann valet åt Trump. Med David Remnick, Chelsea Manning och en hel rad andra amerikaner som tvingas inrätta sig i Trumpland.

Boken ges ut av Weyler förlag.