Kejsaren är naken LIVE: Therese Bohman – samtal om Andromeda
  • 26 oktober kl 18:00-20:00, Stora Nygatan 7
Välkomna till samtal med författaren Therese Bohman som är aktuell med romanen Andromeda (Norstedts), en berättelse om tradition och modernitet, förhoppningar och besvikelser, idealism och krass verklighet.


Samtalet börjar 18.00, med efterföljande mingel. Biljettpris 80 kr, då ingår dryck och enklare tilltugg. 


Om boken Andromeda
En ung kvinna kommer till ett förlag i Stockholm som praktikant, men blir kvar under många år med ett allt större ansvar för förlagets författare och utgivning. Allt under överinseende av Gunnar, den litteräre chefen som står bakom förlagets finaste utgivning, den som publiceras under namnet Andromeda. Med åren växer deras arbetsrelation till något som de båda har svårt att definiera. Kanske handlar det om ömsesidigt förtroende eller om något annat?


Kultur- och samhällspodden Kejsaren är naken kommer under hösten 2022 att flytta in på Stora Nygatan 7 i ett samarbete där det litterära samtalet står i fokus. Det kommer att bjudas på författarsamtal inför livepublik som avslutas med mingel, fortsatta samtal och förhoppningsvis nya bekantskaper! Författarnas nyutkomna böcker finns att köpa till specialpris under kvällen.

Kommande samtal
16 november
Åsa Moberg, Har vi råd med männen & andra texter (Natur&Kultur)