Psykologisk trygghet – att välkomna den som vågar!
  • 20 oktober kl 07:30-09:00, Studio SN7

Psykologisk trygghet är känslan av att det är tryggt att påtala fel, komma med idéer och reflektioner eller slå larm vid missförhållanden. Grunden för ett klimat som bidrar till utveckling, innovation och kvalitet. Avgörande i varje verksamhet som vill växa eller vara attraktiv som arbetsgivare.

Louise Bringselius, som är en av Sveriges ledande experter inom området, varvar den senaste forskningen med vardagliga erfarenheter att relatera till och praktiska tips för att skapa en modig och kreativ arbetsplats.

Det här får du med dig:

Louise Bringselius är filosofie doktor och docent i organisation och ledning vid Lunds universitet och Handelshögskolan i Stockholm, samt författare och uppskattad talare. Hon är aktuell med boken Psykologisk trygghet – att välkomna den som utmanar (Volante), baserad på egen och internationell forskning – tex. amerikanska ledstjärnan Amy Edmondsons idéer om “fearless organizations” och “the power of psychological safety”.

Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta berättare och talare. Föreläsningsserien är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe. Det är kostnadsfritt att delta, men vi tillämpar en no show-avgift 500 kr vid utebliven närvaro.