Samarbete 2.0 – konsten att komma överens (även) i det hybrida arbetslivet
  • 27 oktober kl 07:30-09:00, Studio SN7

Samarbete är den största framgångsfaktorn i mänsklighetens historia. Konsten att komma överens är nyckeln till alla goda relationer, nationer, företag och organisationer. I vår allt mer distribuerade och digitaliserade värld är det mer aktuellt än någonsin!

Lars-Johan Åge är en av världens främsta experter inom förhandlingsområdet. Under denna ögonöppnande frukostföreläsning beskriver han de universella principer som styr alla framgångsrika överenskommelser. Vad ledare behöver tänka på i det dagliga och vad som händer med dynamiken när allt fler möten sker digitalt och AI gör sitt intåg.

Du får du med dig:

Lars-Johan Åge är professor i ekonomi och utbildad i förhandling vid Harvard Law School i USA. Han har analyserat mönster hos världens bästa förhandlare i gisslansituationer, affärsuppgörelser och diplomati och hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst — och dessutom bli omtyckt.

I bästsäljaren Happy Happy: fem steg för att komma överens med vem som helst som har översatts till 18 språk gör han metoden tillgänglig för en bred publik. I uppföljaren Omtyckt: superkraften i att vara äkta, positiv och relevant undersöker han superkraften i att bli omtyckt. Hans föreläsningar är inspirerande och lätta att ta till sig både professionellt och privat.

Morning Talks by Volante är en serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta berättare och talare. Föreläsningsserien är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.
Det är kostnadsfritt att delta, men vi tillämpar en no show-avgift 500 kr vid utebliven närvaro.