Simon Elvnäs – Det effektfulla ledarskapet
  • 20 september kl 07:30-09:00, Studio SN7
  • Boka

En kolibri gör 80 vingslag per sekund, en svala gör bara fem.
Så vem är bäst på att flyga?
Den som flaxar mest eller den som får ut störst effekt av varje vingslag?

Simon Elvnäs är forskaren som dokumenterat mer än 500 chefer och ledare när de utövar sitt ledarskap. Genom att analysera hur de agerar har han kunnat ringa in vilka beteenden som faktiskt ger effekt – det effektfulla ledarskapet. Beteenden som går att öva upp och implementera i den egna verksamheten. I denna frukostföreläsning visar Simon hur du som ledare kan få dina medarbetare att vilja utföra sina arbetsuppgifter och göra dem bra. Dessutom förklarar han varför chefer och ledare måste lära sig skilja på vad som är effektivt och vad som ger effekt.

Simon forskar vid KTH där han driver det uppmärksammade forskningsprojektet om Effektfullt ledarskap: Det faktiska beteendet hos ledare och chefer. Han är också författare till boken Effektfull och populär föreläsare. Du kan läsa mer om Simon Elvnäs här

Det här får du med dig:

Upplägg:

7:30-8:00 frukost
8:00-8:45 föreläsning följt av Q&A
8:45-9:00 boksignering och mingel.

Morning Talks by Volante är en  serie frukostföreläsningar om de viktigaste ämnena just nu, med några av Sveriges mest intressanta forskare och experter. Morning Talks arrangeras av Volante och är öppen för dig som anlitar talare professionellt samt press och media. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe. 

Morning Talks: Stor kunskap, kompakt format.