Stolt Litterär Salong: Fredrik Apollo Asplund, Magnus Cadier och Yolanda Aurora Bohm Ramirez
  • 2 augusti kl 00:00-00:00

 

 

Välkommen att lyssna till författarna Fredrik Apollo Asplund, Magnus Cadier och Yolanda Aurora Bohm Ramirez samtala med förläggare Casia Bromberg.

Aktuella böcker:

Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus – Fredrik Apollo Asplund gjorde succé på Stadsteatern med sin enmansföreställning Det här är min historia. Nu har han skrivit en personlig, dråplig, kärlekstörstande, dansant, galen, sökande och ömsint bok om sitt liv i ytterligheternas förlovade land.

NOVEMBER HAR TRETTIOEN DAGAR: I centrum står Daniel, hans tomrum och hans kamera. Vi får följa Daniel i letandet efter sprickor och håligheter under en skenbart stillsam månad. Han är besatt av att fotografera tomrum. Att tillfälligt komma bort från barndomsstaden är tänkt att bli en väg till återhämtning efter en depression.

I Ikon tas läsaren med på en poetisk resa i spoken word-poeten Yolanda Bohms vidunderliga värld. Vi får följa med från barndomen i orten, till dans på barrikaderna och vidare ut i rymden i en kamp för att vara sig själv fullt ut. Vi möter rasism, trånga kroppar och könsroller, kolonialism och svåra förluster, men också närhet, kärlek och transhumanistisk gemenskap.

Kom och få din bok signerad och träffa likasinnade.