Utomhussignering med John Mellkvist
  • 5 december kl 00:00-00:00

Lördagen 5/12 kl.12.00 – 13.00

Kom och träffa John och få ditt  exemplar signerat, vad kan vara en bättre julklapp?!

 

John Mellkvist – Välj din ålder

Upptäck fördelarna med din ålder och se potentialen i din utveckling Det här är inte en bok för äldre utan för alla som blir äldre. Alla mår bäst när människor i olika åldrar möts, inspireras och lär av varandra. Möt stjärnor och vardagshjältar som ger ålderismen en match och inspireras av Johns tips, tankar och insikter. Läs om beteende- och normförändringar inom politik, arbetsliv, kultur och livsstil.

John Mellkvist är PR-konsult och framtidsspanare. 2018 utsågs han av regeringen till ambassadör för Delegationen för senior arbetskraft, 2019 utsåg tidningen Resumé honom till Årets Superkommunikatör för sitt arbete med att synliggöra åldersfrågorna och minska ålderismen.
Om boken
I boken träffar John Mellkvists stjärnor och vardagshjältar som ger ålderismen en match och ger sina bästa tips, tankar och insikter. Han redogör för beteende- och normförändringar inom politik, arbetsliv, kultur och livsstil. Boken innehåller intervjuer med Sveriges EU-minister Hans Dahlgren, Diane von Furstenberg, Björn Ulvaeus, Leif Mannerström med flera.